Transportuesi ALMA duke mbajtur antenën 7-metërshe

Transportuesi ALMA duke mbajtur antenën 7-metërshe nga OSF në AOS.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:alma-osf-hh2556-cc
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 16, 2012, 16:03 CET
Përmasat:5212 x 3468 px

Rreth objektit

Tipi:• Unspecified : Technology : Observatory : Facility

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,4 MB
Publikim JPEG
4,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
241,7 KB
1280x1024
404,9 KB
1600x1200
603,1 KB
1920x1200
747,3 KB
2048x1536
1007,4 KB

 

Shih dhe