Rrjeti i Madh Milimetrik/nënmilimetrik i Atacama-s (ALMA) natën, nën retë e Magelanit

Antenat e Rrjetit të Madh Milimetrik/nënmilimetrik të Atacama-s (ALMA), në Pllajën e Chajnantor-it në Andet e Kilit. Reja e Madhe dhe e Vogël e Magelanit, dy galaktikat shoqëruese të Rrugës sonë të Qumështit, mund të shihen si dy njolla të ndritshme në qiellin e natës, në qendër të fotografisë.

Të drejtat:

ESO/C. Malin

Rreth fotografisë

Id:ann13016a
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 1, 2013, 15:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann13016
Përmasat:4256 x 2832 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,5 MB
Publikim JPEG
2,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
261,6 KB
1280x1024
417,2 KB
1600x1200
594,8 KB
1920x1200
715,4 KB
2048x1536
951,3 KB

 

Shih dhe