Fotografi për ekran e ESOcast 59

Ky ESOcast po eksploron thesarin e fotografive mahnitëse mbi astronominë të prodhuara gjatë një periudhe prej gati 30 vitesh me teleskopin MPG/ESO 2.2-metra në Observatorin La Silla në Kili.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann13063a
Gjuha:sq
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Kor 26, 2013, 11:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann13063
Përmasat:1280 x 720 px

Rreth objektit

Emri:Lupus 3
Tipi:Milky Way : Nebula : Appearance : Dark
Distanca:600 vite dritë

Formate Fotografish

JPEG i madh
264,6 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
228,4 KB
1280x1024
315,7 KB
1600x1200
413,2 KB
1920x1200
493,1 KB
2048x1536
576,0 KB

Ngjyra & filtera

BandaTeleskopi
MPG/ESO 2.2-metre telescope
WFI

 

Shih dhe