ELT-TEL-L

Vetëm teleskopi ELT (pa mbulesën), shkalla 1:100

Dizajni i ELT-së i treguar këtu është jo përfundimtar.

Dimensionet e modelit: 95cm x 93cm x 156.5cm, ~30kg

Dimensionet e transportit kur shitet: 125 x 115 x 104cm, 178kg

Më shumë modele në shkallë të ndryshme.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:e-elt_1_100
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 11, 2010, 16:09 CEST
Përmasat:595 x 2144 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope

Formate Fotografish

JPEG i madh
586,8 KB

 

Shih dhe