Duke fluturuar ulët

Duke fluturuar ulët mbi malin La Silla nga jugperëndimi around 1974.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ehpa-11-tp-lso-sw
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Qer 15, 2012, 15:22 CEST
Përmasat:6460 x 4842 px

Rreth objektit

Emri:La Silla
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory

Formate Fotografish

JPEG i madh
8,6 MB
Publikim JPEG
3,7 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
316,8 KB
1280x1024
525,3 KB
1600x1200
758,6 KB
1920x1200
911,7 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe