Duke ndërtuar teleskopin e ESO-s 3.6-metra

Makineria lëmuese po i jep formë pasqyrës për teleskopin e ESOS me diametër 3.6-metra, në REOSC, afër Parisit, në vitin 1967.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ehpa-4-005-cc
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 16, 2012, 16:05 CET
Përmasat:3072 x 2053 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
307,2 KB
1280x1024
502,9 KB
1600x1200
724,4 KB
1920x1200
864,6 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe