Inagurimi i La Silla-s

25 Mars 1969, ceremonia e inagurimit në La Silla, më shumë: tek libri i Blaauw-t  faqe. 103.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ehpa-7-008-cc
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 23, 2012, 13:39 CET
Përmasat:1064 x 741 px

Rreth objektit

Emri:La Silla
Tipi:Unspecified : People

Formate Fotografish

JPEG i madh
245,1 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
245,2 KB
1280x1024
347,9 KB
1600x1200
460,0 KB
1920x1200
518,1 KB
2048x1536
635,4 KB

 

Shih dhe