Duke kopjuar pllakat fotografike

Bernard Demoulin në kutinë e pastër "clean box" atje ku pllakat fotografike po përgatiten për t'u kopjuar. Laboratori i Atlasit të Qiellit (Sky Atlas Laboratory) në CERN, vitet 1970.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ehpa-8-017
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Maj 25, 2012, 14:17 CEST
Përmasat:2724 x 2049 px

Rreth objektit

Emri:Historical Image, Sky Atlas Laboratory
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Unspecified : People : Other/General
Unspecified : Technology : Observatory : Facility

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,4 MB

 

Shih dhe