Fabrikimi i teleskopit të ESO-s me diametër 3.6 metra

Duke fabrikuar teleskopin e ESO-s me diametër të pasqyrës kryesore 3.6-metra në Creusot-Loire, St Chammond, Francë, në vitin 1974.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ehpa-9-009-cc
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 16, 2012, 15:59 CET
Përmasat:1389 x 1386 px

Rreth objektit

Emri:ESO 3.6-metre telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope

Formate Fotografish

JPEG i madh
650,5 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
318,9 KB
1280x1024
480,8 KB
1600x1200
599,0 KB
1920x1200
658,3 KB
2048x1536
868,4 KB

 

Shih dhe