Antena e ALMA-s në shkretëtirë

Antena e ALMA-s në shkretëtirë

Të drejtat:

AUI/NRAO, Carlos Padilla

Rreth fotografisë

Id:emol_2_30
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Qer 12, 2012, 16:55 CEST
Përmasat:3104 x 2072 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:• Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
• X - ALMA

Image Formats

JPEG i madh
2,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
310,2 KB
1280x1024
511,4 KB
1600x1200
729,1 KB
1920x1200
859,9 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe