Interferometric tunnel

A general view of the VLTI Interferometric Tunnel and the Delay Lines.

Të drejtat:

ESO/H.Zodet

Rreth fotografisë

Id:eso0105f
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:26 Janar 2001
Publikime të ngjashme:eso0105
Përmasat:3000 x 2112 px

Rreth objektit

Emri:Interferometry, Very Large Telescope Interferometer
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,0 MB

Wallpaper

1024x768
349,1 KB
1280x1024
540,1 KB
1600x1200
759,8 KB
1920x1200
912,0 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe