Tranziti i Mërkurit përara Diellit në 7 Maj 2003

Gjatë kalimit në 7 Maj 2003, Mërkuri shihej si një pikë e zezë e vogël në sipërfaqen e Diellit.

Të drejtat:
ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0312a
Gjuha:sq
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:02 Maj 2003
Publikime të ngjashme:eso0312
Përmasat:600 x 449 px

Rreth objektit

Emri:Mercury, Sun
Tipi:• Solar System : Sky Phenomenon : Eclipse : Transit

Formate Fotografish

JPEG i madh
42,6 KB

Wallpaper

1024x768
84,6 KB
1280x1024
117,4 KB
1600x1200
152,6 KB
1920x1200
176,9 KB
2048x1536
210,6 KB

 

Shih dhe