N44 në Renë e Madhe të Magelanit (zona qëndrore)

Qendra e mjegullnajës N44 në Renë e Madhe të Magelanit shfaqet në këtë fotografi me më shumë detaje. Madhësia e fushës është  8.5 x 8.5 arkminuta2. Veriu është lart dhe Lindja është në të majtë.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0332b
Gjuha:sq
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:03 Nëntor 2003
Publikime të ngjashme:eso0332
Përmasat:3303 x 2648 px

Rreth objektit

Emri:Large Magellanic Cloud, N 44
Tipi:Local Universe : Nebula : Appearance : Emission : H II Region
Distanca:170000 vite dritë
Constellation:Dorado

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,5 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
509,0 KB
1280x1024
762,8 KB
1600x1200
993,5 KB
1920x1200
1,1 MB
2048x1536
1,4 MB

Koordinatat

Position (RA):5 21 37.89
Position (Dec):-67° 54' 42.77"
Field of view:13.06 x 10.47 arcminutes
Orientimi:Veriu është 0.1° djathtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Optik
Oii
372 nmMPG/ESO 2.2-metre telescope
WFI
Optik
Oiii
500 nmMPG/ESO 2.2-metre telescope
WFI
Optik
H-alpha
658 nmMPG/ESO 2.2-metre telescope
WFI

 

Shih dhe