Shpërthimi i qetë

Galaktika spirale NGC 2770 dhe dy supernovat e saj, të vëzhguara me anën e observatorit Asiago. Imazhi është marrë më 12 janar 2008 duke treguar venitjen e SN 2007uy si dhe supernovën e zbuluar kohët e fundit SN 2008.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0823a
Gjuha:sq
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:24 Korrik 2008
Publikime të ngjashme:eso0823
Përmasat:1195 x 1725 px

Rreth objektit

Emri:NGC 2770, SN 2007d, SN 2007uy
Tipi:• Local Universe : Star : Evolutionary Stage : Supernova
• Local Universe : Galaxy : Type : Spiral
• X - Galaxies
• X - Stars
Distanca:90 milion vite dritë
Constellation:Lynx

Image Formats

JPEG i madh
476,6 KB

Wallpaper

1024x768
208,3 KB
1280x1024
314,4 KB
1600x1200
409,7 KB
1920x1200
442,5 KB
2048x1536
581,1 KB

Koordinatat

Position (RA):9 9 33.61
Position (Dec):33° 7' 24.11"
Field of view:2.50 x 3.62 arcminutes
Orientimi:Veriu është 2.4° djathtas vertikales

 

Shih dhe