Një çift resh ndriçuese prej gazi në konstelacionin Dorado

Kjo hartë tregon konstelacionin e jugut Dorado (Peshku shpatë). Këtu janë shënuar shumë nga yjet që mund të shihen në një natë të errët. Pozicionet e zonave yll-formuese NGC 2014 dhe NGC 2020 janë treguar me një rreth të kuq. Këto re ndriçuese mund të shihen të zbehta me një teleskop të vogël.

Të drejtat:

ESO, IAU and Sky & Telescope

Rreth fotografisë

Id:eso1335b
Gjuha:sq
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Gus 7, 2013, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1335
Përmasat:3338 x 3276 px

Rreth objektit

Emri:Dorado Constellation, NGC 2014, NGC 2020
Tipi:Local Universe : Nebula
Unspecified : Sky Phenomenon : Night Sky : Constellation

Formate Fotografish

JPEG i madh
589,6 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
123,5 KB
1280x1024
169,4 KB
1600x1200
216,7 KB
1920x1200
241,7 KB
2048x1536
296,0 KB

 

Shih dhe