The new planetarium and visitor centre at ESO Headquarters

A first artist’s impressions of the stunning planetarium and visitor centre to be built at ESO Headquarters near Munich, Germany. The new building, conceived by Darmstadt-based architects Bernhardt + Partner, and with construction to be funded by the Klaus Tschira Stiftung, is designed to complement the existing ESO site. When viewed from above the building symbolises a binary star system about to go supernova.

Të drejtat:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

Rreth fotografisë

Id:eso1349d
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2013, 13:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1349
Përmasat:2048 x 1600 px

Rreth objektit


Formate Fotografish

JPEG i madh
878,0 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
242,7 KB
1280x1024
387,8 KB
1600x1200
558,1 KB
1920x1200
678,1 KB
2048x1536
941,6 KB

 

Shih dhe