Lidhja midis Garching-ut dhe a Silla-s

Lidhja midis Garching-ut dhe a Silla-s.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso8714a
Gjuha:sq
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:29 Shtator 1987
Publikime të ngjashme:eso8714
Përmasat:1704 x 1206 px

Rreth objektit

Emri:ESO HQ Garching, La Silla
Tipi:• Unspecified : Technology : Observatory : Facility
• X - La Silla
• X - Illustrations

Image Formats

JPEG i madh
168,4 KB

 

Shih dhe