Kurba e ndriçimit të supernovës 1987A

Kurba e ndriçimit të supernovës 1987A. Ky grafik tregon kurbën e ndriçimit të Supernovës 1987A në Mjegullnajën e Madhe të Magelanit. Aty tregohet ndryshimi i ndriçimit në lidhje me kohën.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9001a
Gjuha:sq
Tipi:Hartë
Data e Publikimit:05 Janar 1990
Publikime të ngjashme:eso9001
Përmasat:1749 x 1176 px

Rreth objektit

Emri:SN 1987A
Tipi:Local Universe : Star : Evolutionary Stage : Supernova
Distanca:170000 vite dritë

Formate Fotografish

JPEG i madh
112,9 KB

 

Shih dhe