Kometa McNaught

Bishti i kometës McNaught mbi Paqësor, i parë nga Parandal në Janar të vitit 2007-s. Hëna duket në të djathtë.

Të drejtat:

ESO/H.H.Heyer

Rreth fotografisë

Id:img_4937
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:21 CET
Përmasat:4368 x 2912 px

Rreth objektit

Emri:Comet McNaught
Tipi:Solar System : Interplanetary Body : Comet

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,6 MB
Publikim JPEG
4,5 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
209,6 KB
1280x1024
372,0 KB
1600x1200
556,6 KB
1920x1200
684,0 KB
2048x1536
946,7 KB

 

Shih dhe