Close view of the VISTA camera

Close view of the VISTA camera.

Të drejtat:

ESO/F. Kamphues

Rreth fotografisë

Id:kamphues-2899
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 24, 2013, 14:51 CEST
Përmasat:4288 x 2848 px

Rreth objektit

Emri:Paranal, Visible and Infrared Survey Telescope for Astronomy
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,0 MB
Publikim JPEG
3,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
272,1 KB
1280x1024
423,2 KB
1600x1200
583,8 KB
1920x1200
689,1 KB
2048x1536
918,6 KB

 

Shih dhe