Fotografitë

Teleskopi Shumë i Madh fotografon duke festuar 15 vjetorin e aktivitetit të tij, fotografon vendin ku lindin yje Një pamje në infra të kuqe e mjegullnajës së Orionit* Mjegullnaja Heliks Messier 17, një vend ku formohen yjet, foto nga VST
Teleskopi Shumë i Madh fotografon duke festuar 15 vjetorin e aktivitetit të tij, fotografon vendin ku lindin yje Një pamje në infra të kuqe e mjegullnajës së Orionit* Mjegullnaja Heliks Messier 17, një vend ku formohen yjet, foto nga VST
NGC 2264 dhe grumbullimi i pemës së vitit të ri Qendra e Rrugës së Qumështit NGC 2467 dhe zonat rreth saj Mjegullnaja e Kokës së Kalit
NGC 2264 dhe grumbullimi i pemës së vitit të ri Qendra e Rrugës së Qumështit NGC 2467 dhe zonat rreth saj Mjegullnaja e Kokës së Kalit
Pamje panoramike e WR 22 dhe Eta Carinae, pjesë të Mjegullnajës Carina Mjegullnaja Carina fotografuar nga Teleskopi kërkimor VLT Një vështrim i detajuar në galaktikën e çuditshme Centaurus A VLT e ESO-s zbulon sekretet e fshehura të mjegullnajës Carina
Pamje panoramike e WR 22 dhe Eta Carinae, pjesë të Mjegullnajës Carina Mjegullnaja Carina fotografuar nga Teleskopi kërkimor VLT Një vështrim i detajuar në galaktikën e çuditshme Centaurus A VLT e ESO-s zbulon sekretet e fshehura të mjegullnajës Carina
Një fotografi e grumbullimit sferik gjigand Omega Centauri Messier 78: një mjegullnajë reflektuese tek Orioni Herët në mëngjes në Paranal Një peisazh yjor prej 370 milion pikselash i mjegullnajës së Lagunës
Një fotografi e grumbullimit sferik gjigand Omega Centauri Messier 78: një mjegullnajë reflektuese tek Orioni Herët në mëngjes në Paranal Një peisazh yjor prej 370 milion pikselash i mjegullnajës së Lagunës
Mjegullnaja Omega Rrjeti i Madh Milimetrik/nënmilimetrik i Atacama-s (ALMA) natën, nën retë e Magelanit Mjegullnaja e Shqiponjës Një pishinë me Galaktika të largëta
Mjegullnaja Omega Rrjeti i Madh Milimetrik/nënmilimetrik i Atacama-s (ALMA) natën, nën retë e Magelanit Mjegullnaja e Shqiponjës Një pishinë me Galaktika të largëta
Mjegullnaja e Helmetës së Thor-it e parë me rastin e 50-vjetorit të ESO-s Mjegullnaja Trifid Centaurus A Mjegullnaja e Orionit
Mjegullnaja e Helmetës së Thor-it e parë me rastin e 50-vjetorit të ESO-s Mjegullnaja Trifid Centaurus A Mjegullnaja e Orionit
Grumbillimi sferik yjor 47 Tucanae Galaktika Spirale NGC 253 Tre planetë kërcejnë mbi La Silla Zona yll formuese NGC 6559
Grumbillimi sferik yjor 47 Tucanae Galaktika Spirale NGC 253 Tre planetë kërcejnë mbi La Silla Zona yll formuese NGC 6559
Antenat e ALMA-s poshtë Rrugës së Qumështit Një fotografi me fushë të gjerë e galaktikës spirale NGC 247 Kampi qendror i Paranal-it i parë nga sipër Ilustrim artistik i E-ELT-së
Antenat e ALMA-s poshtë Rrugës së Qumështit Një fotografi me fushë të gjerë e galaktikës spirale NGC 247 Kampi qendror i Paranal-it i parë nga sipër Ilustrim artistik i E-ELT-së
Mjegullnaja Heliks e parë me VISTA-n Penitentet e bardha Hijet e mprehta të Sombreros Netët në Paranal
Mjegullnaja Heliks e parë me VISTA-n Penitentet e bardha Hijet e mprehta të Sombreros Netët në Paranal
Dy re ndriçuese shumë të ndryshme nga njëra-tjetra në Renë e Madhe të Magelanit Perëndim Dielli në Paranal Eta Carinae Mali La Silla nga baza deri në majë
Dy re ndriçuese shumë të ndryshme nga njëra-tjetra në Renë e Madhe të Magelanit Perëndim Dielli në Paranal Eta Carinae Mali La Silla nga baza deri në majë
Io Pamje e detajuar e Mjegullnajës Prawn nga VST e ESO-s Përshtypje artistike e vijave të borës rrotull TW Hydrae Një përpunim artistik i kuazarit më të largët
Io Pamje e detajuar e Mjegullnajës Prawn nga VST e ESO-s Përshtypje artistike e vijave të borës rrotull TW Hydrae Një përpunim artistik i kuazarit më të largët
Orioni mbi VLT Një hark qumështi mbi Paranal Mjegullnaja e Orionit, vendi ku formohen yjet, e parë me APEX Kometa McNaught
Orioni mbi VLT Një hark qumështi mbi Paranal Mjegullnaja e Orionit, vendi ku formohen yjet, e parë me APEX Kometa McNaught
Një çift i çuditshëm galaktikash Mjegullnaja e Vezës së Skuqur Galaktika Spirale NGC 1232 N44 në Renë e Madhe të Magelanit (zona qëndrore)
Një çift i çuditshëm galaktikash Mjegullnaja e Vezës së Skuqur Galaktika Spirale NGC 1232 N44 në Renë e Madhe të Magelanit (zona qëndrore)
  1 | 2 | 3 | 4 Tjetra »
duke e shfaqur 1 tek 52 të 160
Bookmark and Share

Shih dhe