Galaktika Spirale NGC 1232
Galaktika Spirale NGC 1232
N44 në Renë e Madhe të Magelanit (zona qëndrore)
N44 në Renë e Madhe të Magelanit (zona qëndrore)
Drita zodiakale ndriçon Qiellin e Paranalit
Drita zodiakale ndriçon Qiellin e Paranalit
Pamje panoramike e ALMA-s së bashku me mjegullnajën Carina
Pamje panoramike e ALMA-s së bashku me mjegullnajën Carina
PESSTO fotografon një Supernova në Messier 74
PESSTO fotografon një Supernova në Messier 74
Fotografi mahnitëse të yllit të sapolindur nga ALMA dhe NTT
Fotografi mahnitëse të yllit të sapolindur nga ALMA dhe NTT
Fotografi të një reje pluhuri që është copëtuar nga një vrimë e zezë në qendër të Rrugës së Qumështit
Fotografi të një reje pluhuri që është copëtuar nga një vrimë e zezë në qendër të Rrugës së Qumështit
Fotografi nga VLT e ekzoplanetit HD 95086 b
Fotografi nga VLT e ekzoplanetit HD 95086 b
Krahë për shkencën fluturim mbi ALMA-n
Krahë për shkencën fluturim mbi ALMA-n
Yje të rinj në grumbullimin yjor të hapur NGC 2547
Yje të rinj në grumbullimin yjor të hapur NGC 2547
Një pamje me fushë të gjerë e NGC 253 nga Teleskopi kërkimor VLT
Një pamje me fushë të gjerë e NGC 253 nga Teleskopi kërkimor VLT
Kometa dhe lazeri
Kometa dhe lazeri
Paranal-i dhe hija e Tokës
Paranal-i dhe hija e Tokës
Kuarteti i Robertit
Kuarteti i Robertit
Brezi i Venusit mbi Cerro Paranal
Brezi i Venusit mbi Cerro Paranal
Përplasja e Titanëve
Përplasja e Titanëve
"Wings for Science" (Krahë për shkencën) fluturon mbi Paranal
"Wings for Science" (Krahë për shkencën) fluturon mbi Paranal
Përshtypje artistike e rrethinave të një vrime të zezë supermasive tek NGC 3783
Përshtypje artistike e rrethinave të një vrime të zezë supermasive tek NGC 3783
Përshtypje artistike e fabrikës së kometave e parë nga ALMA
Përshtypje artistike e fabrikës së kometave e parë nga ALMA
Rruga e Qumështit ndriçon mbi borën e rënë në La Silla
Rruga e Qumështit ndriçon mbi borën e rënë në La Silla
Përshtypje artistike e një eklipsi binar
Përshtypje artistike e një eklipsi binar
Një disk rreth një ylli masiv të sapolindur (përshtypje artistike)
Një disk rreth një ylli masiv të sapolindur (përshtypje artistike)
Galaktika pulsuese
Galaktika pulsuese
Interferometri në pishinë
Interferometri në pishinë
Një pamje 3D e vëzhgimeve të ALMA-s të rrjedhjeve nga NGC 253
Një pamje 3D e vëzhgimeve të ALMA-s të rrjedhjeve nga NGC 253
Bubullima dhe rrufe
Bubullima dhe rrufe
Duke admiruar Galaktikën
Duke admiruar Galaktikën
Galaktika e Humbur
Galaktika e Humbur
ALMA, e vogël përpara majave të maleve
ALMA, e vogël përpara majave të maleve
Drita e Hënës dhe e Zodiakut mbi La Silla
Drita e Hënës dhe e Zodiakut mbi La Silla
Pasqyrë super e hollë në testim tek ESO
Pasqyrë super e hollë në testim tek ESO
Muzg në Observatorin e Paranal-it
Muzg në Observatorin e Paranal-it
Galaktika me shirit NGC 1365
Galaktika me shirit NGC 1365
Natë e ndritshme në Paranal
Natë e ndritshme në Paranal
Dy galaktika që shihen me sy të lirë mbi VLT
Dy galaktika që shihen me sy të lirë mbi VLT
Toconao i parë nga sipër
Toconao i parë nga sipër
Me sy shqiponje mbi Armazone
Me sy shqiponje mbi Armazone
Natë me yje në La Silla
Natë me yje në La Silla
Lojrat e reja të Maëlles
Lojrat e reja të Maëlles
Antenat Evropiane tek Ndërtesat e Suportit Teknik të ALMA-s
Antenat Evropiane tek Ndërtesat e Suportit Teknik të ALMA-s
Tre planetët kërcejnë mbi La Silla (e mbishkruar)
Tre planetët kërcejnë mbi La Silla (e mbishkruar)
Grumbullimi yjor sferik NGC 6752
Grumbullimi yjor sferik NGC 6752
Valëzime përgjatë qiellit Kilian
Valëzime përgjatë qiellit Kilian
Lore duke ecur
Lore duke ecur
Argjend dhe blu në Paranal
Argjend dhe blu në Paranal
Poshtë Reve të mrekullueshme të Magelanit
Poshtë Reve të mrekullueshme të Magelanit
Një shirit dritash - Rruga e Qumështit mbi La Silla
Një shirit dritash - Rruga e Qumështit mbi La Silla
Yjet rrotullohen mbi banesën në Cerro Paranal
Yjet rrotullohen mbi banesën në Cerro Paranal
Duke kapur dritën
Duke kapur dritën
Kometat dhe yjet që bien kërcejnë mbi Paranal
Kometat dhe yjet që bien kërcejnë mbi Paranal
duke e shfaqur 51 tek 100 të 160