Fotografitë

Galaktika Spirale me shirit rrotullohet në Qiellin e Natës Një vrimë e zezë yjore Përshtypje artistike e sistemit të Gliese 667C Galaktika e madhe spirale me shirit
Galaktika Spirale me shirit rrotullohet në Qiellin e Natës Një vrimë e zezë yjore Përshtypje artistike e sistemit të Gliese 667C Galaktika e madhe spirale me shirit
Shpërthimi i qetë Tranziti i Mërkurit përara Diellit në 7 Maj 2003 Një pamje me fushë të gjerë e NGC 2014 dhe NGC 2020 në Renë e Madhe të Magelanit Ilustrim artistik i pulsarit PSR J0348+0432 dhe i shoqëruesit të tij xhuxh i bardhë
Shpërthimi i qetë Tranziti i Mërkurit përara Diellit në 7 Maj 2003 Një pamje me fushë të gjerë e NGC 2014 dhe NGC 2020 në Renë e Madhe të Magelanit Ilustrim artistik i pulsarit PSR J0348+0432 dhe i shoqëruesit të tij xhuxh i bardhë
Ilustrim artistik i pulsarit PSR J0348+0432 dhe i shoqëruesit të tij, xhuxhit të bardhë Ilustrim artistik i pulsarit PSR J0348+0432 dhe i shoqëruesit të tij xhuxh i bardhë Mjegullnaja e Karinës Rruga e Qumështit mbi Paranal
Ilustrim artistik i pulsarit PSR J0348+0432 dhe i shoqëruesit të tij, xhuxhit të bardhë Ilustrim artistik i pulsarit PSR J0348+0432 dhe i shoqëruesit të tij xhuxh i bardhë Mjegullnaja e Karinës Rruga e Qumështit mbi Paranal
Simulacion i resë së gazi duke u ndarë nga një vrimë e zezë në qendër të Rrugës së Qumështit NGC 2081 Transportuesit e ALMA-s mbërrijnë në Kili Mjegullnaja e Orionit e përgjuar nga Hawk-I
Simulacion i resë së gazi duke u ndarë nga një vrimë e zezë në qendër të Rrugës së Qumështit NGC 2081 Transportuesit e ALMA-s mbërrijnë në Kili Mjegullnaja e Orionit e përgjuar nga Hawk-I
Fotografi me fushë të gjerë pamjeje e një pjese të Orionit në dritë të dukshme Duke fluturuar ulët Grumbullimi yjor, Messier 55 (M55) Yjësia e Kryqit të Jugut
Fotografi me fushë të gjerë pamjeje e një pjese të Orionit në dritë të dukshme Duke fluturuar ulët Grumbullimi yjor, Messier 55 (M55) Yjësia e Kryqit të Jugut
Një planet rrotull një ylli të nxehtë Fotografi e marrë me ALMA-n e vijës së borës së monoksidit të karbonit Një re gazi po ndahet në pjesë nga një vrimë e zezë në qendër të Rrugës së Qumështit Një kushëri i Rrugës së Qumështit
Një planet rrotull një ylli të nxehtë Fotografi e marrë me ALMA-n e vijës së borës së monoksidit të karbonit Një re gazi po ndahet në pjesë nga një vrimë e zezë në qendër të Rrugës së Qumështit Një kushëri i Rrugës së Qumështit
Distanca e vijës së borës e krahasuar me Sistemin Diellor Grumbullimi yjor sferik NGC 6752 në konstelacionin Pavo Një lëmsh i zjarrtë në atmosferën e Jupiterit Galaktika aktive në formimin e yjeve NGC 253 e parë me VISTA dhe ALMA
Distanca e vijës së borës e krahasuar me Sistemin Diellor Grumbullimi yjor sferik NGC 6752 në konstelacionin Pavo Një lëmsh i zjarrtë në atmosferën e Jupiterit Galaktika aktive në formimin e yjeve NGC 253 e parë me VISTA dhe ALMA
Antena e ALMA-s në shkretëtirë Fotografi për ekran e ESOcast 59 Fotografi nga ALMA e fabrikës së kometave rreth Oph-IRS 48 Nevlídné podmínky v okolí řídící budovy teleskopu APEX
Antena e ALMA-s në shkretëtirë Fotografi për ekran e ESOcast 59 Fotografi nga ALMA e fabrikës së kometave rreth Oph-IRS 48 Nevlídné podmínky v okolí řídící budovy teleskopu APEX
NGC 6559, zona ku formohen yje në konstelacionin e Shigjetarit Galaktikat e errëta lokalizohen për herë të parë (të shënuara) Transportuesi ALMA duke mbajtur antenën 7-metërshe Pamja e qiellit rreth rreth yllit të ri HD 95086
NGC 6559, zona ku formohen yje në konstelacionin e Shigjetarit Galaktikat e errëta lokalizohen për herë të parë (të shënuara) Transportuesi ALMA duke mbajtur antenën 7-metërshe Pamja e qiellit rreth rreth yllit të ri HD 95086
Duke treguar zonën ku është marrë fotografia e APEX-it në konstelacionin e Orionit Ylli HD 95086 në konstelacionin e Carina-s Testimi i terrenit të VLT-së Pesëmbëdhjetë vjet me Teleskopin Shumë të Madh
Duke treguar zonën ku është marrë fotografia e APEX-it në konstelacionin e Orionit Ylli HD 95086 në konstelacionin e Carina-s Testimi i terrenit të VLT-së Pesëmbëdhjetë vjet me Teleskopin Shumë të Madh
Pesëmbëdhjetë vjet me Teleskopin Shumë të Madh Përshëndetjet e Stinës nga Observatori Jugor Evropian! Një çift resh ndriçuese prej gazi në konstelacionin Dorado Vend ku po formohen yje të rinj në IC 2944 në konstelacionin e Centaurit
Pesëmbëdhjetë vjet me Teleskopin Shumë të Madh Përshëndetjet e Stinës nga Observatori Jugor Evropian! Një çift resh ndriçuese prej gazi në konstelacionin Dorado Vend ku po formohen yje të rinj në IC 2944 në konstelacionin e Centaurit
Galaktika NGC 253 në konstelacionin e Skulptorit Lidhja midis Garching-ut dhe a Silla-s Eklipsi i Hënës Inagurimi i La Silla-s
Galaktika NGC 253 në konstelacionin e Skulptorit Lidhja midis Garching-ut dhe a Silla-s Eklipsi i Hënës Inagurimi i La Silla-s
Duke ndërtuar teleskopin e ESO-s 3.6-metra Fabrikimi i teleskopit të ESO-s me diametër 3.6 metra Duke kopjuar pllakat fotografike Të jetosh në Paranal
Duke ndërtuar teleskopin e ESO-s 3.6-metra Fabrikimi i teleskopit të ESO-s me diametër 3.6 metra Duke kopjuar pllakat fotografike Të jetosh në Paranal
duke e shfaqur 105 tek 156 të 160
Bookmark and Share

Shih dhe