Fotografitë

Observatori në Hamburg-Bergedorf ELT-TEL-L Kurba e ndriçimit të supernovës 1987A Deneb-i i vëzhguar me sistemin prototip të optikës adaptuese në VLT
Observatori në Hamburg-Bergedorf ELT-TEL-L Kurba e ndriçimit të supernovës 1987A Deneb-i i vëzhguar me sistemin prototip të optikës adaptuese në VLT
« e mëparshme 1 | 2 | 3 | 4  
duke e shfaqur 157 tek 160 të 160
Bookmark and Share

Shih dhe