Rreth fotografisë

Id:local0907a
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Shk 24, 2012, 12:55 CET
Përmasat:228 x 343 px

Rreth objektit

Emri:Moon
Tipi:• Solar System : Sky Phenomenon : Eclipse : Lunar
• Solar System : Technology : Observatory : Telescope

Formate Fotografish

JPEG i madh
30,4 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
90,4 KB
1280x1024
127,8 KB
1600x1200
160,1 KB
1920x1200
170,5 KB
2048x1536
226,6 KB

 

Shih dhe