Të jetosh në Paranal

Stafi i ESO-s duke festuar ditën kombëtare të Kilit në Observatorin e Paranal-it më 18 Shtator 1999.

Të drejtat:

ESO/P. Gray

Rreth fotografisë

Id:pi0169_1-cc
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Sht 16, 1999, 14:51 CEST
Përmasat:1280 x 960 px

Rreth objektit

Emri:Paranal
Tipi:Unspecified : People

Formate Fotografish

JPEG i madh
391,0 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
304,3 KB
1280x1024
405,9 KB
1600x1200
531,3 KB
1920x1200
575,9 KB
2048x1536
737,7 KB

 

Shih dhe