ESO's Paranal Residencia under construction

The historical photograph shows the Residencia under construction at the end of 2000. The building was designed by German architecture firm Auer+Weber, and is based around a subterranean L-shape. The building materials have the same colour as the desert, to help it blend into the landscape, and the partially completed central area of the Residencia is reminiscent of an amphitheatre, with stone tiers open to the cloudless sky. 

This is the historical image from the Then and Now comparison Picture of the Week, An Oasis for Astronomers.

Të drejtat:

ESO/G.Hüdepohl (atacamaphoto.com)

Rreth fotografisë

Id:potw1227a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 2, 2012, 10:00 CEST
Përmasat:3367 x 2286 px

Rreth objektit

Emri:Paranal Residencia
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,5 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
277,9 KB
1280x1024
411,6 KB
1600x1200
558,5 KB
1920x1200
648,5 KB
2048x1536
800,7 KB

 

Shih dhe