Përshëndetjet e Stinës nga Observatori Jugor Evropian!

Përshëndetjet e Stinës në emër të të gjithëve në Observatorin Jugor Evropian! Ju urojmë Gëzuar Festat dhe viti 2014 qoftë për ju sa më i frytshëm!

Link

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:potw1351a
Gjuha:sq
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Dhj 23, 2013, 10:00 CET
Përmasat:1264 x 721 px

Rreth objektit

Tipi:• Unspecified
• X - Illustrations
• X - Events

Image Formats

největší JPEG
111,6 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
115,3 KB
1280x1024
157,3 KB
1600x1200
190,1 KB
1920x1200
199,5 KB
2048x1536
251,0 KB

 

Shih dhe