Observatori në Hamburg-Bergedorf

ESO është themeluar në vitin 1962 në Observatorin Hamburg-Bergedorf në Gjermani.

Të drejtat:

ESO/Hamburg Bildarchiv (www.hamburg-bildarchiv.de)

Rreth fotografisë

Id:sternwarte_bergedorf
Gjuha:sq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Jan 25, 2011, 11:14 CET
Përmasat:2555 x 1784 px

Rreth objektit

Emri:Hamburg-Bergedorf Observatory
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory

Formate Fotografish

JPEG i madh
680,6 KB

 

Shih dhe