Back to ESO News index

ESO News
ESO eso1329sq: Premierë e IMAX® në mbarë botën, filmi në 3D “Universi i Fshehur” — Bileta juaj për tek yjet ndërmjet syve të teleskopëve më të fuqishëm të botës, për herë të parë të para në ekran dhe në 3D. Produkti “Universi i Fshehur” në 3D u publikua nga kinematë e IMAX® dhe nga kinematë gjigande rreth globit, me premierat në datën 28 Qershor 2013 tek Qendra Shkencore “Great Lakes” në Klivland, Ohajo, USA, dhe në datë 29 Qershor 2013 ...

Shikoje në faqen e internetit
Observatori
Evropian
i Jugut
Lajmet e ESO-s
1 Korrik 2013

Produkti “Universi i Fshehur” në 3D u publikua nga kinematë e IMAX® dhe nga kinematë gjigande rreth globit, me premierat në datën 28 Qershor 2013 tek Qendra Shkencore “Great Lakes” në Klivland, Ohajo, USA, dhe në datë 29 Qershor 2013 në Planetariumin “Tycho Brahe” në Kopenhagen, Danimarkë. Filmi tregon teleskopët e fjalës së fundit në resolucion të lartë kohor, versionet hipnotizuese në 3D të strukturave qiellore, dhe një simulacion në 3D i evolucionit të Universit.

Publikimi, fotot dhe videot janë të disponueshme në:
http://www.eso.org/public/albania/news/eso1329/

Përkthimet janë të disponueshme në faqen e vendit tuaj: Österreich, BelgiëBelgiqueBelgien, Brasil, Chile, Česko, Danmark, Suomi, France, Deutschland, Ísland, Italia, Nederland, Norge, Polska, Portugal, Россия, España, Sverige, SuisseSchweizSvizzera, Türkiye, Україна, International English

Me respekt,
Herald Buneci
ESON Albania
eson-albania@eso.org

01 Korrik 2013
  ESO Njoftime


ESA Astronaut Pedro Duque visits ESO's Headquarters

27 Qershor 2013: On 27 June 2013, one of ESA’s astronauts, Pedro Duque, visited ESO Headquarters in Garching bei München, Germany. He was received on his arrival by ESO’s Director General, Tim de ...

Lexo më shumë Foto e Javës
Ngjarjet e ardhshme

 
Drita e Hënës dhe e Zodiakut mbi La Silla  Bubullima dhe rrufe  The Rise and Fall of a Supernova  Tre planetë kërcejnë mbi La Silla  Valëzime përgjatë qiellit Kilian 

Shikoje në faqen e internetit

Na ndiqni neve në:

Facebook Twitter Flickr YouTube Vimeo

Observatori Evropian i Jugut, Karl-Schwarzschild-Str 2, D-85748 Garching bei München, Germany