Back to ESO News index

ESO News
ESO eso1342sq: Antena e fundit dërgohet tek ALMA — Tani të 66 antenat e ALMA-s ndodhen tek observatori. Antena e fundit e Rrejtit të Madh Milimetrik/nënmilimetrik të Atacama-s (ALMA) sapo u dërgua tek observatori. Parabola me diametër prej 12 metrash u ndërtua nga partneriteti Evropian AEM dhe gjithashtu shënon një dërgesë të suksesshme të 25 antenave Evropiane – ...

Shikoje në faqen e internetit
Observatori
Evropian
i Jugut
Lajmet e ESO-s
1 Tetor 2013

Antena e fundit e Rrejtit të Madh Milimetrik/nënmilimetrik të Atacama-s (ALMA) sapo u dërgua tek observatori. Parabola me diametër prej 12 metrash u ndërtua nga partneriteti Evropian AEM dhe gjithashtu shënon një dërgesë të suksesshme të 25 antenave Evropiane – kontrata më e madhe e ESO-s deri më sot.

Publikimi, fotot dhe videot janë të disponueshme në:
http://www.eso.org/public/albania/news/eso1342/

Përkthimet janë të disponueshme në faqen e vendit tuaj: Österreich, BelgiëBelgiqueBelgien, Brasil, Chile, Česko, Danmark, Suomi, France, Deutschland, Ísland, Italia, Nederland, Norge, Polska, Portugal, Россия, España, Sverige, SuisseSchweizSvizzera, Türkiye, International English

Me respekt,
Herald Buneci
ESON Albania
eson-albania@eso.org

01 Tetor 2013
  ESO Njoftime


Handback of 2.2-metre Telescope — Telescope still operational for users from the Max Planck Society

30 Shtator 2013: As of 1 October 2013, the MPG/ESO 2.2-metre telescope at the La Silla Observatory in Chile, will no longer be offered to the ESO community. Up to now the telescope ...

Lexo më shumë Foto e Javës
Ngjarjet e ardhshme

 
New Cool Starlet in Our Backyard  Toconao i parë nga sipër  Me sy shqiponje mbi Armazone  PESSTO fotografon një Supernova në Messier 74  Carved by Massive Stars 

Shikoje në faqen e internetit

Na ndiqni neve në:

Facebook Twitter Flickr YouTube Vimeo

Observatori Evropian i Jugut, Karl-Schwarzschild-Str 2, D-85748 Garching bei München, Germany