Back to ESO News index

ESO News
ESO — Reaching New Heights in Astronomy
Shikoje në faqen e internetit
Observatori
Evropian
i Jugut
Lajmet e ESO-s
6 Nëntor 2013

Sot është 50-vjetori i nisjes së një bashkëpunimi shumë të frytshëm midis ESO-s dhe Kilit e cila i ka lejuar astronomisë në Evropë dhe në Kili të shtyjnë kufijtë e shkencës, teknologjisë dhe kulturës drejt së ardhmes.

Publikimi, fotot dhe videot janë të disponueshme në:
http://www.eso.org/public/albania/news/eso1346/

Translations are available on other countries page: Österreich, BelgiëBelgiqueBelgien, Brasil, Chile, Česko, Danmark, Suomi, France, Deutschland, Ísland, Italia, Nederland, Norge, Polska, Portugal, Россия, España, Sverige, SuisseSchweizSvizzera, Türkiye, Україна, International English

Me respekt,
Herald Buneci
ESON Albania
eson-albania@eso.org

06 Nëntor 2013
 Foto e Javës


04 Nëntor 2013
Equine Visitors
E re në eso.org
Ngjarjet e ardhshme

 
Flaming Sky over Paranal  Dy galaktika që shihen me sy të lirë mbi VLT  Surprise Cloud Around Vast Star  An Oasis, or a Secret Lair?  Unveiling distant stars and galaxies 

Shikoje në faqen e internetit

Na ndiqni neve në:

Facebook Twitter Vimeo Flickr YouTube LinkedIn Google+ Pinterest Itunes Scribd Issuu Livestream

Observatori Evropian i Jugut, Karl-Schwarzschild-Str 2, D-85748 Garching bei München, Germany