Back to ESO News index

ESO News
ESO — Reaching New Heights in Astronomy
Shikoje në faqen e internetit
Observatori
Evropian
i Jugut
Lajmet e ESO-s
3 Dhjetor 2013

ESO ka marrë si dhuratë një planetarium dhe një qendër për vizitorë në vendin ku ndodhen zyrat qendrore në Garching të Mynhiut, Gjermani. Qendra do të jetë një vend i mrekullueshëm ku do ti prezantohet astronomia publikut. Kjo u bë e mundur falë Klaus Tschira Stiftung, i cili i ofroi të financonte të gjithë ndërtimin.

Publikimi, fotot dhe videot janë të disponueshme në:
http://www.eso.org/public/albania/news/eso1349/

Translations are available on other countries page: Österreich, BelgiëBelgiqueBelgien, Brasil, Chile, Česko, Danmark, Suomi, France, Deutschland, Ísland, Italia, Nederland, Norge, Polska, Portugal, Россия, España, Sverige, SuisseSchweizSvizzera, Türkiye, Україна, International English

Me respekt,
Herald Buneci
ESON Albania
eson-albania@eso.org

03 Dhjetor 2013
  ESO Njoftime


ESO Stars in Space Night — ESO provides extensive visuals for long-running television series

28 Nëntor 2013: ESO is pleased to announce a new collaboration with the German television station Bayerischer Rundfunk. The most recent installment in their long-running evening television series Space Night features many images ...

Lexo më shumë Foto e Javës
Ngjarjet e ardhshme

 
Ancient Constellations over ALMA  New Image of Comet ISON  Pamje panoramike e ALMA-s së bashku me mjegullnajën Carina  Equine Visitors  Flaming Sky over Paranal 

Shikoje në faqen e internetit

Na ndiqni neve në:

Facebook Twitter Vimeo Flickr YouTube LinkedIn Google+ Pinterest Itunes Scribd Issuu Livestream

Observatori Evropian i Jugut, Karl-Schwarzschild-Str 2, D-85748 Garching bei München, Germany