Back to ESO News index

ESO News
ESO — Reaching New Heights in Astronomy
Shikoje në faqen e internetit
Observatori
Evropian
i Jugut
Lajmet e ESO-s
5 Dhjetor 2013

Më 4 dhjetor 2013, tek Zyrat Qendrore të ESO-s në Garching të Mynih-ut në Gjermani u mbajt ceremonia e inaugurimit zyrtar për zyrat e reja shtesë. Ky festim u mbajt nga anëtarët e këshillit të ESO-s, autoriteteve lokale, dhe arkitektëve Auer+Wrber+Assoziierte, kontraktuesi i përgjithshëm BAM Deutschland AG dhe grupi i menaxhimit të ESO-s.

Publikimi, fotot dhe videot janë të disponueshme në:
http://www.eso.org/public/albania/news/eso1350/

Translations are available on other countries page: Österreich, BelgiëBelgiqueBelgien, Brasil, Chile, Česko, Danmark, Suomi, France, Deutschland, Ísland, Italia, Nederland, Norge, Polska, Portugal, España, Sverige, SuisseSchweizSvizzera, Türkiye, Україна, International English

Me respekt,
Herald Buneci
ESON Albania
eson-albania@eso.org

05 Dhjetor 2013

Ngjarjet e ardhshme

 
Zodiacal Glow Lightens Paranal Sky  Ancient Constellations over ALMA  New Image of Comet ISON  Pamje panoramike e ALMA-s së bashku me mjegullnajën Carina  Equine Visitors 

Shikoje në faqen e internetit

Na ndiqni neve në:

Facebook Twitter Vimeo Flickr YouTube LinkedIn Google+ Pinterest Itunes Scribd Issuu Livestream

Observatori Evropian i Jugut, Karl-Schwarzschild-Str 2, D-85748 Garching bei München, Germany