The new planetarium and visitor centre at ESO Headquarters

A first artist’s impressions from 2013 of the stunning planetarium and visitor centre to be built at ESO Headquarters near Munich, Germany. The new building, conceived by Darmstadt-based architects Bernhardt + Partner, and with construction to be funded by the Klaus Tschira Stiftung, is designed to complement the existing ESO site. When viewed from above the building symbolises a binary star system about to go supernova.

Autorska prava:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

O slici

Id:eso1349b
Tip:Ilustracija
Datum objavljivanja:3. decembar 2013. 13:00
Povezana saopštenja:eso1349
Veličina:2048 x 1600 px

O objektu


Formati slika

Veliki JPEG
667,4 KB

Zumiranje


Wallpapers

1024x768
161,3 KB
1280x1024
264,6 KB
1600x1200
396,7 KB
1920x1200
507,9 KB
2048x1536
725,2 KB

 

Takođe pogledajte