The new planetarium and visitor centre at ESO Headquarters

A first artist’s impressions from 2013 of the stunning planetarium and visitor centre to be built at ESO Headquarters near Munich, Germany. The new building, conceived by Darmstadt-based architects Bernhardt + Partner, and with construction to be funded by the Klaus Tschira Stiftung, is designed to complement the existing ESO site. When viewed from above the building symbolises a binary star system about to go supernova.

Credit:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

About the Image

Id:eso1349b
Language:en-gb
Type:Artwork
Release date:3 December 2013, 13:00
Related releases:eso1349
Size:2048 x 1600 px

About the Object

Name:ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre
Type:• Unspecified : Technology

Image Formats

Large JPEG
667.4 KB
Screensize JPEG
130.8 KB

Zoomable


Wallpapers

1024x768
161.3 KB
1280x1024
264.6 KB
1600x1200
396.7 KB
1920x1200
507.9 KB
2048x1536
725.2 KB

 

Also see our