Lajmërim

Publikim i ESO-s "The Messenger" Nr. 151

20 Mars 2013

Edicioni i fundit i revistës tremujore të ESO-s, Lajmëtari (The Messenger), tani është i disponueshëm online. Aty gjeni lajmet e fundit nga ESO me tema nga instrumentet e fundit deri tek zbulimet më të fundit shkencore.

Nga ky edicion mund të përmendim:

  • Një raport mbi 6 vjet shkencë me TAROT tek Observatori La Silla.
  • Një përmbledhje mbi Ciklin 0 të ALMA-s.
  • Një artikull mbi natyrën dhe veçoritë e galaktikave sferike shumë të zbehta.
  • Një raport rreth punimeve shkencore në lidhje me Vitin e Parë të ALMA-s.

Shkarkoni “The Messenger” në formatin PDF ose vizitoni faqen online të “The Messenger” për t’u regjistruar dhe për të marrë të printuar një kopje falas të revistës.

Lidhje

“The Messenger” Nr. 151 (Mars 2013)

rreth Lajmërimit

Id:ann13031

Fotografitë

Cover of The Messenger No. 151
Cover of The Messenger No. 151
vetëm në Anglisht