Armazones team during site testing

Site testing at Cerro Armazones.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:1989-armazones-team
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 19, 2013, 11:16 CEST
Përmasat:3858 x 2406 px

Rreth objektit

Emri:Cerro Armazones
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Unspecified : People
Kategori:Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
374,3 KB
1280x1024
578,3 KB
1600x1200
800,6 KB
1920x1200
944,9 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe