Rreth fotografisë

Id:1995-gamsberg-rain2
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 3, 2013, 12:03 CEST
Përmasat:5087 x 3437 px

Rreth objektit

Emri:Africa
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,8 MB
Publikim JPEG
3,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
299,2 KB
1280x1024
485,0 KB
1600x1200
692,1 KB
1920x1200
834,9 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe