ALMA transporter with antenna

One of the two ALMA transporters is moving an antenna over the Llano de Chajantor, home of the ALMA array.

Të drejtat:

S. Otarola/ESO

Rreth fotografisë

Id:2014-07-09-0550_1-cc
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 14, 2014, 11:50 CEST
Përmasat:7152 x 5368 px

Rreth objektit

Emri:ALMA transporters, Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
7,8 MB
Publikim JPEG
4,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
233,4 KB
1280x1024
381,1 KB
1600x1200
535,7 KB
1920x1200
607,5 KB
2048x1536
852,8 KB

 

Shih dhe