MPG/ESO 2.2-metre telescope control room

MPG/ESO 2.2-metre telescope control room.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:220-cm-telescope-rc-hq
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 3, 2012, 16:58 CEST
Përmasat:6766 x 6407 px

Rreth objektit

Emri:MPG/ESO 2.2-metre telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,8 MB
Publikim JPEG
2,7 MB

Wallpaper

1024x768
247,2 KB
1280x1024
381,5 KB
1600x1200
521,3 KB
1920x1200
588,9 KB
2048x1536
784,3 KB

 

Shih dhe