What is a total solar eclipse?

Illustration explaining what a total solar eclipse is.

Të drejtat:

ESO / P. Horálek, M. Druckmüller, P. Aniol, Z. Hoder, S. Habbal, M. Kornmesser.

Rreth fotografisë

Id:TSE_2019_Web01_What_Is_TSE
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Shk 20, 2019, 11:02 CET
Përmasat:9933 x 4496 px

Rreth objektit

Emri:Eclipse
Tipi:Solar System : Sky Phenomenon : Eclipse : Solar : Total
Kategori:Illustrations
Solar System

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,2 MB
Publikim JPEG
723,2 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
154,1 KB
1280x1024
214,2 KB
1600x1200
285,3 KB
1920x1200
339,3 KB
2048x1536
412,2 KB

 

Shih dhe