OSF buildings

A view of two of the OSF buildings. Image taken in March 2009.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth fotografisë

Id:alma-mar2009-2
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:21 CET
Përmasat:3847 x 2488 px

Rreth objektit

Emri:Chajnantor
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,4 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
174,5 KB
1280x1024
269,4 KB
1600x1200
380,2 KB
1920x1200
453,6 KB
2048x1536
581,3 KB

 

Shih dhe