ALMA roadmap

This image shows the road map to the Atacama Large Millimeter/submillimiter Array (ALMA), located in the Atacama desert in Chile.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:alma-roadmap
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Jan 23, 2013, 14:31 CET
Përmasat:5905 x 3014 px

Rreth objektit


Formate Fotografish

JPEG i madh
772,4 KB
Publikim JPEG
423,4 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
64,1 KB
1280x1024
86,0 KB
1600x1200
124,4 KB
1920x1200
169,7 KB
2048x1536
182,1 KB

 

Shih dhe