ALMA work at Jodrell Bank Observatory

ALMA work being conducted at Jodrell Bank Observatory in the UK. Image taken October 2004.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth fotografisë

Id:almauk10-04jodrell
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:21 CET
Përmasat:3000 x 3243 px

Rreth objektit

Emri:Jodrell Bank Observatory
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
347,2 KB
1280x1024
552,9 KB
1600x1200
808,1 KB
1920x1200
989,2 KB
2048x1536
1,3 MB

 

Shih dhe