Top 10 buildings of the decade (Guardian)

Top 10 buildings of the decade (From guardian.co.uk).

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann0940a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 1, 2010, 17:09 CEST
Njoftime të ngjashme:ann0940
Përmasat:800 x 752 px

Rreth objektit

Emri:Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
241,1 KB

 

Shih dhe