Departing to Salto de Pelluhue from ESO Vitacura

Classification and packing of the emergency supplies at the ESO Vitacura premises 2 March 2010.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann1014a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 9, 2010, 19:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann1014
Përmasat:1280 x 855 px

Rreth objektit

Emri:ESO HQ Vitacura
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
506,2 KB

Wallpaper

1024x768
406,5 KB
1280x1024
588,9 KB
1600x1200
776,3 KB
1920x1200
880,3 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe