The E-ELT’s mirror mock-up (artist's impression)

 

Artist's impression of the mirror of the European Extremely Large Telescope (E-ELT) — the world's biggest eye on the sky. Made of 798 hexagons, the mirror has a diameter of 39 metres. The E-ELT will be the largest optical/infrared telescope in the world

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann11070a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Oct 5, 2011, 18:10 CEST
Njoftime të ngjashme:ann11070
Përmasat:2000 x 1090 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
406,9 KB
1280x1024
659,5 KB
1600x1200
795,5 KB
1920x1200
983,7 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe