Astronomers working at La Silla

The control room of the ESO 3.6-metre telescope, where astronomer Diana Da Cunha and telescope operator Francisco Cacenes are working together.

Të drejtat:

ESO/S. Brunier for SkyPix

Rreth fotografisë

Id:ann12046a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Qer 18, 2012, 10:30 CEST
Njoftime të ngjashme:ann12046
Përmasat:2782 x 1844 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People : Scientist
Kategori:La Silla
People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,6 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
324,5 KB
1280x1024
507,6 KB
1600x1200
714,7 KB
1920x1200
844,0 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe