Cover of the DVD "Europe to the Stars — ESO’s first 50 years of exploring the southern sky"

This image shows the cover of ESO's movie, Europe to the Stars. The 63-minute film explores ESO's first 50 years of exploring the southern sky. Read more about the movie on its dedicated web page.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann12070a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Oct 4, 2012, 18:30 CEST
Njoftime të ngjashme:ann12094, ann12070
Përmasat:1531 x 2164 px

Rreth objektit

Emri:Cover artwork, Product
Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
615,6 KB

 

Shih dhe